Kia ontbloot kont Proceed

kia_proceed

Gisteren was de neus van de Kia Ceed GT aan de beurt, vandaag zien we een heel andere kant van de Proceed.

De Kia Proceed was nog een behoorlijk goed bewaard geheim. Werd het een fastback, zoals zijn Hyundai i30 broertje, of zat er een Shooting Brake in de pijplijn?

Dankzij de beelden van Kia kunnen we een rood kruis zetten over de eerste gedachtegang van een fastback, een Shooting Brake zal het zijn. Hopelijk schiet Kia zichzelf niet in de voet door een rivaal voor hun eigen Ceed SW uit te brengen.

Andere markt

Volgens Kia moet de Proceed Shooting Brake een ander publiek gaan aantrekken dan de Ceed SW. Waar de SW zich vooral focust op de praktische kant van het leven, zal de Shooting Brake vooral de sportieveling aanspreken met zijn opgeleukt uiterlijk en doorlopende LED-strip over zijn achterste. Al zeker als je weet dat de Proceed er ook als GT gaat komen om naast het sportieve uiterlijk ook de sportschoenen aan te doen en scherpe prestaties neer te zetten. Verwacht echter geen eigen versie van Hyundais N-variant maar eerder een vlotte familiewagen, ook al zien we daar eenzelfde derde remlicht als bij de Hyundai i30N verschijnen.

kia_proceed
Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws