Opkomende BMW 7 Reeks facelift krijgt niertransplantatie

bmw 7 reeks facelift leak

Een opfrisbeurt voor BMW's vlaggenschip 7 Reeks loert om de hoek. De snuit van de faceliftversie werd nu al gekiekt en via sociale media op het wijde web gezet. Het sleutelwoord van de 7 Reeks facelift? Niertransplantatie.

Je kan er namelijk niet naast zien, zelfs op een plaatje van aardappelkwaliteit; de nieren van de 7 Reeks groeien fors vooraan. Waardoor de 7 de stylingskenmerken van groter broer X7 lijkt te volgen. Daarnaast (of beter; daaronder) zien we een meer gestroomlijnde bumper die de 7 Reeks een meer futuristische look met geven. Platgeknepen koplampen maken het plaatje af.

Naar technische specificaties is het nog raden. Al zal de terugkeer van benzinemotoren geen verrassingen zijn. Momenteel doet de 7 Reeks het namelijk puur op dieselkracht, terwijl hij bij de lancering evenwel beschikbaar was met benzinemotoren. Het gevolg van de WLTP-cyclus vorig jaar. Staat ook nog op de planning; een potentere plug-inhybride met een grotere batterij voor meer range en een lagere C02-uitstoot. Om op die manier ook na 2020 nog fiscaal aantrekkelijk te blijven.

Nog voor de zomer zal de opgefriste versie in productie gaan, waardoor wordt aangenomen dat BMW haar 7 Reeks met grote trom zal lanceren op het autosalon van Genève. Naast grote broer X7 en sportief broertje 8 Reeks. Een imposante stand, zonder twijfel.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws