Psst: Hier is de nieuwe Renault Zoe

renault zoe lek

Achter de schermen is Renault volop bezig met de ontwikkeling van de tweede generatie Zoe. Tijdens het maskeren van een testexemplaar wist een kapoen toch een snel plaatje te schieten, waardoor we nu al naar het front kunnen turen van de nieuwe elektrische Zoe.

Met een roedel concurrenten op komst, in de vorm van onder andere de elektrische Peugeot 208 en Opel Corsa, is Renault zich maar al te goed bewust van het feit dat de Zoe toe is aan een nieuw jasje. Want een frisse snoet, dat zorgt meestal voor beter verkoop. En met 7 jaar op de teller is het dan ook stilaan tijd voor een tweede generatie van de elektrische Zoe.

Stoerder

Tijdens het afplakproces voor de testwagen die de openbare weg op mag werd stiekem een plaatje geschoten. Waardoor we nu al zicht hebben op welke designrichting de nieuwe Zoe uit zal gaan. Daarbij zien we alvast een opvallend dynamische voorbumper voor een elektrische auto. Ook de Renault-badge mag een tikkeltje groter op de snoet.

Je zou bijna durven denken dat het hier eigenlijk over de nieuwe generatie Clio gaat maar die krijgt net een iets ander vormgeving rond het logo. De Zoe dus, die naast nieuwe looks hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe technologie onder de kap zal krijgen. Of hij ook beroep mag doen op de 62 kWh-batterij vanuit de Nissan Leaf+ is momenteel nog een mysterie maar het zou de kleine elektrische Fransoos een sterke aanwinst maken in het betaalbare segment van de elektrische auto.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
andre123 12:20
afbeelding van andre123

indien ze erin slagen de 62 kw batterij te leveren aan dezelfde prijs,of minimale opleg een goede zaak,zoniet voor mij overbodig.
wel werk maken van de verlichting,deze is te zwak op de huidige generatie

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws