BMW 3 Reeks Touring lekt het internet op... mist Hofmeister-knik

bmw 3 reeks touring 2019

Het lijkt er op dat BMW haar 3 Reeks Touring niet tot de onthulling onder doek heeft weten te houden. Twee plaatjes van de "G21" 3 Reeks Touring sieren momenteel het internet. Wat vinden jullie er van?

Meteen een kleine dienstmededeling; 100% garanderen dat je hier kijkt naar de nieuwe 3 Reeks Touring kunnen we niet, dat is uiteraard altijd zo met gelekte plaatjes. Toch zijn we er vrij zeker van dat dit daadwerkelijk de nieuwe 3 Touring is. Met een eigenaardig kleurtje, dat dan weer wel.

De beelden doken alvast voor het eerst op via German Car Forum en tonen de nieuwe 3 Reeks als stationwagen. Wat we uit die eerste plaatjes weten te destilleren? Dat de nieuwe 3 Touring grotendeels het lijnenspel van de 3 Berline over neemt. Al had je dat zelf wel kunnen verzinnen natuurlijk. Wij merken verder nog een knopje onder de ruitenwisser achteraan op waardoor je net zoals voordien de achterruit apart kan openen.

bmw 3 reeks touring 2019

Zien we ook nog; dat ook hier de Hofmeister-knik in de raampartij langszij bedankt wordt voor bewezen diensten. Voelt deze 3 Touring dan ook wat raar aan maar kan je er je vinger niet op leggen, Eén antwoord; het gebrek aan een Hofmeister-knik. Binnenkort krijgen we van BMW alle info omtrent de nieuwe 3 Reeks Touring.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie