BMW toont ons 2 Reeks Gran Coupé

bmw 2 reeks gran coupe teaser 2019

De 1 Reeks krijgt er binnenkort een voorwielaangedreven broertje bij, want de 2 Reeks Gran Coupé loert om de hoek. Zelf mogen we ook al wat loeren, want BMW toont ons de 2 GC al in vol ornaat. Al moet je nog even de wrap wegdenken.

Mercedes heeft de A Berline en CLA, Audi heeft de A3 Sedan en BMW... die hebben op dit moment nog geen sedan in het C-segment. Daar komt echter - onder dwang van de Chinese markt - dringend verandering in. Want BMW plant een 2 Reeks Gran Coupé naar analogie met de 4 Gran Coupé en 8 Gran Coupé.

Op de voorpootjes

Of toch niet helemaal gelijklopend, want deze 2 GC zal net zoals de 1 Reeks gebruik maken van een platform met voorwielaandrijving en zijn kracht niet naar de achterwielen sturen. De voordelen wegen volgens BMW zwaarder dan de nadelen. Meer interieurruimte, lager gewicht, grotere koffer,... dat soort zaken.

bmw 2 reeks gran coupe teaser 2019

Hoe de nieuwe 2 Reeks Gran Coupé er uit zal zien? Eigenlijk kan je dit met je ogen toe al inbeelden. Maar moest je hersenpan al genoeg koken met deze warme temperaturen, dan is BMW zo vriendelijk om een rits plaatjes van de 2 GC de wereld in te sturen. En nee, die hippe kleurstelling zal uiteindelijk niet beschikbaar worden op deze 2 GC.

bmw 2 reeks gran coupe teaser 2019
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jelledr 14:35
afbeelding van Jelledr

Vele mooier dan die hatchback. Alleen jammer dat er geen achterwiel aandrijving is.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws