Volvo plaagt met Magritte

volvo-phone-key-teaser

Want: Ceci n'est pas un smartphone.

Volvo zal op de L.A. Auto Show een telefoon voorstellen die er geen is. De bijhorende teaser dekt veel meer lading dan je zou denken. Want gebruik jij je telefoon tegenwoordig niet om je betalingen mee te doen, dan is het wel een spelletjescomputer of een fototoestel. Bellen, met een smartphone? Mja...

Het lijkt erop dat Volvo in deze tijden van connectiviteit de veiligheid van haar auto's in een telefoontoestel zal steken. In 2016 hadden ze het er al over dat een app de fysieke sleutel zou gaan vervangen. Dat mocht ook wel, want behalve de lederen bekleding van tegenwoordig zijn de Volvo-sleutels moeilijk voorbeelden van spannend design te noemen.

Volvo is sindsdien al bezig met de ontwikkeling van een applicatie die toelaat je auto te ontgrendelen zonder fysieke sleutel. Vandaag de dag kan je al vanop afstand de auto verwarmen en de deuren vergrendelen. Binnenkort moet daar ook het afleveren van pakketjes door derden bijkomen.

Mocht je je afvragen waar je de spreuk van kent; in het Los Angeles County Museum of Art hangt dezer tijden 'La Trahison des Images' van Magritte. Je weet wel, dat schilderij met de afbeelding van een pijp erop.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws