Hyundai Venue krijgt crossover-debuut in New York

hyundai venue teaser

Hyundai zal op 17 april tijdens het autosalon van New York de Venue vanonder het doek halen, een nieuwe compacte crossover die onder de Kona moet komen te staan. Het is vooralsnog niet duidelijk of deze Venue ook buiten de VS zal gecommercialiseerd worden.

Er is altijd plaats voor nog een crossover, dat moet wel de consensus zijn op elke financiële afdelingen van automerken. Hyundai, die komen dit jaar nog met de Venue op de proppen, een crossover die onder de Kona moet komen te staan en daarmee de compactste van het huidige hoogpotige gamma zal worden van de Zuid-Koreaanse constructeur.

Debuteren doet het de Venue tijdens het autosalon van New York midden april, of 'ie ook naar onze contreien komt is niet duidelijk. Gezien zijn afmetingen (lees: nog kleiner dan een Kona) is het anderzijds onwaarschijnlijk dat Hyundai deze Venue weg houdt van onze markt. Hoe dan ook zal de Venue deel uit gaan maken van het SUV- en crossovergamma van Hyundai dat tegenwoordig bestaat uit Kona, Creta, Tucson, Sante Fe, Palisade en Nexo.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws