BMW Vision M Next Concept blikt vooruit op M-toekomst

bmw vision m next concept teaser 2019

BMW zal op 25 juni de Vision M Next Concept wereldkundig maken, een conceptwagen die moet tonen hoe de M-divisie gaat overleven in een toekomst van autonome en gedeelde auto's. Vandaag krijgen we al enkele teaserplaatjes voorgeschoteld.

Met 4 plaagplaatjes kondigt BMW de komst van de M Next Concept aan, de laatste in de conceptuele Vision-familie van BMW. Veel weten we daar nog niet over, al geven de eerste foto's enkele subtiele hints kwijt. Zeg ons namelijk als het niet waar is, maar het lijkt hier over een hoekig gestileerde coupé te gaan. Een spirituele opvolger van de M1? Laat het ons hopen.

BMW wil met de Vision M Next Concept alvast duidelijk maken welke rol de M-divisie zal gaan spelen in een toekomst waar elektrificatie, autonomie en autodelen het mainstream zal worden. BMW is er namelijk van overtuigd dat moderne technologieën ook een positieve impact kunnen hebben op het ultieme rijplezier. Of om het op z'n BMW's te zeggen: "In het nieuwe tijdperk van mobiliteit zullen intelligente technologieën het sportief rijgedrag ondersteunen en de persoon aan het stuur omvormen tot de ultieme chauffeur." Of hoe auto's steeds meer met jou aan het rijden zijn dan andersom.

bmw vision m next concept teaser 2019

Hoe dan ook, benieuwd hoe deze concept er uiteindelijk uit zal zien!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie