Ford met über-GT naar Goodwood?

Ford GT

Het Goodwood Festival of Speed staat om de hoek en traditiegetrouw laten merken ons daar hun nieuwste speeltjes verlekkeren. Hier alvast de eerst teaser van Ford en een mysterieuze GT.

Enkele jaren geleden schotelde Ford ons uit het niets een derde generatie GT voor. Het ware icoon werd de nieuwe tijd ingezogen dankzij een drastische restyling en even indrukwekkende technologieën op en in deze oer-Amerikaan losgelaten. Wat blijkt nu? Ford is nog niet klaar met de GT en dat bewijst een nieuwe teaser voor het Goodwoord Festival of Speed.

Heel onthullend is het beeld jammer genoeg niet. Naast de voorlichten die op het eerste zicht ongewijzigd blijven, is de vorm op de roofscoop nagenoeg identiek en ook vooral in duister gehuld. Achteraan is er dan wel iets heugelijk terug te vinden; wat gigantisch spoilerwerk.

Wat is het?

Ford is zeer zuinig met hun info, waardoor we moeten blijven gokken naar wat ons te wachten staat. Een aangepaste Ford GTE, die meestrijd in de Endurance-races? Of krijgen we dan toch een track-gefocuste Ford GT over de vloer, een GT RS zeg maar. Laten we alvast dromen en hopen dat deze dan nog eens straatlegaal is. Wie zal het ons zeggen? Awel, Ford op de 4de juli.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie