Bentley doet zichzelf conceptuele EV cadeau voor 100ste verjaardag

bentley exp 100 gt teaser 2019

Op 10 juli blaast Britse autofabrikant Bentley honderd kaarsjes uit. Om dat te vieren zal het merk de strik halen van een nieuwe conceptwagen. Die EXP 100 GT moet de emissieloze GT-toekomst van het merk tonen. Een puur elektrische coupé met stevige prestaties en een ongeziene afwerking? Het staat nu al buiten kijf.

Met een mysterieuze video kondigt Bentley de komst van een nieuwe conceptwagen aan. Die EXP 100 GT moet de belichaming zijn van honderd jaar ervaring bij het merk. Al zou het ons verbazen dat Bentley 100 jaar geleden had durven dromen dat het op haar eeuwfeestje een elektrische auto voor zou stellen. Althans, we denken dat deze concept elektrisch zal zijn. Want hoewel het Britse merk het over "zero emissions" heeft rept het met geen woord over "Electric Vehicle". Maar kom, zelfs het kleinste kind kan raden dat er een stekker aan deze conceptwagen zal steken.

Veel meer info geeft Bentley momenteel nog niet vrij. Al moeten we natuurlijk niet lang meer wachten. Want op 10 juli mag het Britse merk officieel 100 kaarsjes uit blazen en zal het de EXP 100 GT uit mogen pakken. Benieuwd hoe realistisch deze concept zal zijn.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie