Hyundai plaagt met nieuw model: nieuwe i20 op til?

hyundai teaser 2019

Hyundai pakt uit met een geheimzinnige plaagplaat die ons warm moet maken voor een compleet nieuw model op Europese bodem. Wij verdenken Hyundai er alvast van later dit jaar een nieuwe generatie i20 te tonen. Al weet je met de crossover-hype natuurlijk nooit.

Een weinig verhullende plaat met een al even weinig verhullende tekst. Meer krijgen we niet in onze mailbox van Hyundai. Tekstueel praten de Zuid-Koreanen over een "compleet nieuw model voor de Europese line-up" waarbij klanten "groots" moeten gaan en profiteren van "nieuwe connectiviteit- en veiligheidsnufjes". Sja, veel heb je dan niet om op af te gaan.

Turen we echter wat langer naar de foto, dan zien we een vrij korte derrière. Gezien de achterlichten dicht tegen de achterste deur staan. Een compacte auto dus. En laat Hyundai momenteel een relatief oudje in haar gamma hebben staan: de i20. Waardoor we ons geld inzetten op de derde generatie i20. Of we het juist hebben? Dat zullen we in september zien tijdens het autosalon van Frankfurt.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie