Nissan blikt vooruit op nieuwe Juke

Nissan Juke

De grondlegger van de crossover moet wel de Nissan Juke zijn geweest. Nissan hoopt het succes van zijn Juke te kunnen voortzetten met de nieuwe generatie. Hier alvast een eerste plaagstoot. Jep, ook numéro 2 zal niet braaf gestileerd zijn.

Wie had het ooit gedacht dat de Nissan Juke die in 2010 lanceerde met zijn eigenzinnige styling zo'n succes ging worden. Meer nog, dat hij grondlegger werd van een heel nieuw segment. Nissan bedankt de eerste generatie van de Juke voor zijn jaren dienst en beloont hem met een nieuwe generatie. Van die generatie krijgen we alvast een voorbode in de vorm van alweer eigenaardige koplampen.

Dat herkenningspunt mag op de nieuwe generatie van de Juke niet ontbreken. Op de teaser kan je de koplamp terugvinden met een Y-vorm als dagrijverlichting en daarboven een lichtgevende wenkbrauw. We weten ondertussen al heel wat over de nieuwe Renault Captur die de halfbroer is van deze Nissan Juke en ook een heleboel onderdelen gaat delen. Net zoals de nieuwe Clio en Captur zal de Juke op het CMF-B platform rusten. De officiële onthulling volgt op 3 september.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Fina Kuppens 11:15
afbeelding van Fina Kuppens

Mooi maar wanneer krijgen we het model volledige te zien

Stroeivoei 20:08
afbeelding van Stroeivoei

Rijd nu nog Juke uit 2015 en ga voor elektrisch ( Hyundai Kona ) en zodra er een ev Juke komt neem ik weer een Juke

Uw reactie