Irmscher-variant voor Chevrolet Cruze

Chevrolet maakt een aantal speciale versies van haar gamma beschikbaar voor de Europese (en dan vooral Duitse) markt. De Cruze, de nieuwe middenklasser van het merk krijgt een sportpakketje van GM-tuner Irmscher. Dat pakket kost € 1.990 en omvat een verlaagde ophanging, 18" velgen, sportuitlaten en een bundeltje Irmscher-logo's. Ook voor de kleine Aveo is zulk een pakket beschikbaar aan dezelfde prijs. De ophanging wordt met 30mm verlaagd, zwarte 15" velgen vervangen de standaard exemplaren, een sportuitlaatje en een dakspoiler maken het geheel compleet. Tot slot wordt de Captiva beter uitgerust in de 'Family Edition' versie.

Die versie krijgt standaard cruise control, parkeersensoren, airco; zetels, stuur en versnellingspook in leder, en een steviger geluidsinstallatie als standaard mee. De benzineversie kost € 26.590, dieselslurpend kost ie € 28.190, al kunnen deze wel verschillen bij een eventuele introductie op de Belgische markt.

Chevrolet Aveo Irmscher

Chevrolet Cruze Irmscher

Chevrolet Special Editions

Bron: Carscoop

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
TuningKoen 02:31
afbeelding van TuningKoen

Is deze versie ook te verkrijgen in België? ik ben zowiezo van zin om de Chevrolet Cruze te kopen, maar als deze versie hier in België beschikbaar is, dan weet ik 100% zeker welk ik koop dan :-)

Sven 09:52
afbeelding van Sven

<p>Deze zijn niet verkrijgbaar via Chevrolet zelf, in België. Zij bieden wel een <a href="http://www.aldorautomotive.com/component/option,com_virtuemart/page,shop... target="_blank">Aldor-pakket</a> aan via hun dealernetwerk. Of je op een andere (aftermarket) manier aan dit Irmscher-pakket kan geraken, kan ik je niet vertellen</p>

TuningKoen 23:36
afbeelding van TuningKoen

thanx voor reactie :-)
Dit pakket is ook een zeer aantrekkelijk alternatief. Dus als ik bij Gman mijn chevrolet Cruze ga bestellen, vraag ik meteen naar het "Aldor-pakket" en ze weten meteen waarover ik spreek?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws