GWA-metamorfose voor Mercedes E63 AMG

Amerikaans/Duits tuner GWA heeft zijn oog laten vallen op de breakversie van de Mercedes E63 AMG. Dat dat niet per se een goede zaak is, bewijzen de beelden.De nieuwe voorbumper is voorzien van LED'jes en carbon luchthappers, met daarboven een aangepaste grille. Ook op de zijkant nieuwe schorten, wederom met koelsleuven en carbon.

De zwaarste aanpassing gebeurde achteraan, waar de achterbumper een dikke diffusor kreeg voor de vier vuistdikke uitlaten. Door een druk op de knop produceren deze uitlaten plots een hoop meer herrie, dankzij het Valvetronic-systeem. De vijfspaaksvelgen in 19" zijn optioneel en doen mij op het eerste zicht denken aan de AC Schnitzer-velgen voor de BMW 5-reeks van een aantal jaar geleden. Om het plaatje af te maken, is ook een verlagingssetje beschikbaar.

Binnenin blijven de aanpassingen beperkt tot aluminium pedalen en deurdorpels met oplichtende logo's. Prijskaartje van dit spul is 15.000 euro voor de basistrim en tot 22.000 voor het volledige pakket. Een béétje bij de haren getrokken, lijkt me die prijs.

GWA-metamorfose vooo Mercedes E63 AMG
GWA-metamorfose vooo Mercedes E63 AMG
GWA-metamorfose vooo Mercedes E63 AMG
GWA-metamorfose vooo Mercedes E63 AMG
GWA-metamorfose vooo Mercedes E63 AMG

Bron: WorldCarFans

Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
TdM 16:56
afbeelding van TdM

22 000 euro om uw auto lelijker te maken..

Techno Patat 17:50
afbeelding van Techno Patat

zelfs de voorbumper heeft wat mee van de lijn van de M3 bumper... en wat is hij LELIJK, en at is gewoon nog niet toepassend genoeg! hij heeft trouwens nog een roostertje langs de kant, van waar zouden we dat kennen :p?

1 ding moet je ze wel toegeven: ze hebben big cojones, als ze 22.000 euro voor dat durven vragen!!! kan ik voor 50 euro met een voorhamer :p! hoewel dat als ik het eens goed bekijk, kan ik me wel inbeelden dat die grille mooi staat op een zwarte E63, maar niet in dit geheel!

BizkiD 17:59
afbeelding van BizkiD

Indeed!

Wim 08:59
afbeelding van Wim

lijkt op een auto uit cars

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws