Wanneer 'M' simpelweg niet genoeg is: BMW X5 Flash Evo M

Met z'n 550 pk zit je met de X5M gebeiteld voor een intense ervaring wanneer het aankomt op acceleratie, al wennen dergelijke cijfers uiteindelijk wel. Om deze kwaal te genezen propt Hamann 120 extra paardjes in het vooronder al moet vooral het indrukwekkende koppel van 950 Nm overtuigen. Ben je niet zo'n fan van het wolf in schaapskleren imago, kan je ook bij Hamann terecht voor hun uiterlijke opsmuk van BMW's grootste M.

De 'Flash EVO M' zoals Hamann 'm noemt, krijgt een waanzinnig grote voorbumper mee die volgens de wensen van de klant kan uitgerust worden met maar liefst vier LED-strips. De optionele 22 of 23 inch velgen worden bijgestaan door wielkastverbredingen die doorlopen in de zijlijsten en zo bij de achterbumper aankomen. Ook hier werd het formaat serieus vergroot, mede dankzij de carboninleg wat de isslusie van een diffusor moet opleveren. Een motorkap met carbonprint en achterspoiler ronden het geheel van boven af.

Binnenin is zoals steeds alles naar wens van de klant aan te kleden maar voor dit model werd er gekozen voor een zwart met rode bekleding en dito geruite stiksels. De oblifatoire carbon inleg is ook hier veelvuldig te zien op zowat elke mogelijke locatie.

De topversie (HM 670) krijgt zoals de naam al verraadt 670 pk mee dankzij een aangepaste ECU en dito uitlaatsysteem maar voor diegenen die dit nét teveel vinden en de 550pk nét te weining is er ook nog het 'basispakket' van de Flash EVO M dat het vermogen bijschroeft tot 601 pk en 780 Nm dankzij enkel een herschreven ECU.

via: Carscoop

BMW X5 Flash EVO M
BMW X5 Flash EVO M
BMW X5 Flash EVO M
BMW X5 Flash EVO M
BMW X5 Flash EVO M
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 12:11
afbeelding van Anonieme gebruiker

Spuuglelijk. Binnen en buiten.
Total retard show-off car.

Olivier 15:00
afbeelding van Olivier

Waarom eigenlijk een luxebreak ombouwen tot een opzichtig en hard core sportmodel? Alsof je zoiets koopt om mee naar het circuit te trekken (al zal hij het daar ongetwijfeld goed doen). Een M3 trackpimpen tot daar aan toe

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws