Heico Sportiv neemt V60 onder handen!

Hoewel Volvo claimt dat haar S60 en V60 de meest dynamisch gelijnde Volvo's ooit zijn, is voor sommigen toch nog net niet voldoende. En deze keer kunnen we de tuner van dienst enkel gelijk geven. Heivo Sportiv, ook wel de huistuner van het merk, heeft de V60 van een tuningpakket voorzien dat zal gelanceerd worden op de Essen Motor Show

De V60 by Heico Sportiv is voorzien van een aangepaste voorbumper en andere zijschorten. Achteraan zien we een dikke bumper met daaronder vier dikke uitlaten. De knappe aluminium velgen worden aangeboden in 18 en 20 inch. Het interieur is voorzien van een specifieke lederen bekleding en aluminium pedalen.

Volvo S60 Heico Sportiv

De interessantse aanpassingen vinden we natuurlijk terug onder de motorkap. De 2.0T motor is voortaan 293 pk en 350Nm koppel rijk, wat neerkomt op een winst van zo'n 46pk en 50Nm. De T6 motor krijgt eveneens een upgrade. Zo stijgt het vermogen van 304 naar 330pk en het koppel stijgt met 20Nm tot 460Nm. Goed voor een sprintje naar de 100km/h in 5.8 seconden! De dieselmotoren worden naar verluid ook voorzien van een upgrade, maar hoe zich dat laat merken in de cijfers staat niet in het persbericht. Meer info volgt na de lancering op de Essen Motor Show.

Volvo S60 Heico Sportiv
Volvo S60 Heico SportivVolvo S60 Heico Sportiv
via WCF

Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kenny 19:34
afbeelding van Kenny

Knappe verschijning, vooral met die 5-spaaks.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws