Startech geeft de Jaguar XJ een iBusiness pakket

Wie de hi-end Brabus variant van de Mercedes S-klasse maar niets vindt, kan misschien aankloppen bij het dochterbedrijf Startech, zij namen immers de Jaguar XJ onder handen. Al doen ze dat iets subtieler. Langsbuiten vallen de gesmede 21 inchers op, de nieuwe lak en de nieuwe LED streepjes vooraan die ons toevallig aan de S-klasse doen denken. Achteraan merken we een nieuwe set uitlaatpijpen op. Maar het meest exhuberante vinden we binnenin terug.

Daar merken we schitterend beige leder op met donkerbruin contrasterende stiksels. Achteraan kan je plaatsnemen in twee verwarmde zetels die worden gescheiden door een middenconsole. Die console biedt een bluetooth connectie en internetverbinding aan. Leukste is de iPad die je achteraan ter beschikking krijgt. Als laatste merken we ook nieuwe vloerbekleding en nieuwe deurwanden op.

Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
MichelAngelo 12:47
afbeelding van MichelAngelo

mijn god wat een elegantie... behalve dan de te hoekige uitlaatjes onder dat verder perfecte kontje...
spijtig...

Yvesw 13:51
afbeelding van Yvesw

Daar moet ik je inderdaad gelijk in geven haddock, die "uitlaatjes" (ik zou eerder uitlaten zeggen) passer er niet onder. De velgen vind ik ook wel wat cheap ogen... Voor de rest *kwijl*

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws