REIL Performance pakt BMW CSL aan

BMW CSL REIL performance

Een goede reden om tuner te worden is de kans om te prullen aan (future) classics. Dat deed ook het relatief bescheiden REIL Performance de laatste maanden. Vandaag stelt ze dat resultaat voor, een kit voor de BMW M3 CSL. De 3.2 liter zescilinder krijgt 31 pk extra, waardoor het totaal vermogen komt te liggen op 386 pk. De tuner voorzag de Bimmer ook van plexiglas-ramen, een nieuwe uitlaat en een stevige spoiler op de koffer. Met die ingrediënten sprint de 1.260 kilogram zware CSL in zeven minuten en vierendertig seconden rond de Nürburgring. Mocht je die tijd willen evenaren zou ik snel zijn, want een erg lang leven lijkt de ring niet meer beschoren.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:04
afbeelding van Techno Patat

Jullie lopen achter hoor ;)!

http://www.rtl.nl/(/sport/rtl_gp/formule1/nieuws/)/sport/rtl_gp/components/formule1/nieuws/2012/08_augustus/120801_deelstaat_komt_met_plan_nurburgring.xml

En over de auto: afblijven, een M3 CSL is een van de weinige BMW's die perfect zijn imo! Steek hem in het donkergrijs met zwarte velgen en blijf er verder heel erg ver van met je tuningspollekes!

Uw reactie