DC Design bouwt Dacia Duster om

DC Design Dacia Duster

DC Design bracht vorige week een teaser uit van hun ombouw van de Indische Renault Duster - ja, daar heet die wagen Renault. Vandaag geven ze de overige beelden vrij en eigenlijk zijn die minder extreem dan verwacht.

DC Design nam de Duster als basis en bouwde de wagen om. Twee streepjes in plaats van de lichtblokken, matzwarte lak en DC-logo's rondom in plaats van de Dacia/renault-logo's. In de wagen kom je namaakhout tegen, net als kunstleder en een dik multimediasysteem voor de gelukkige die rechts achterin zit. De middenconsole loopt overigens helemaal door tot helemaal achterin, waardoor de Duster een vierzitter wordt waarbij de achterste zetels zesvoudig instelbaar zijn. DC vraagt 3.49 lakhs (4.940 euro) voor de ombouw, bovenop de prijs van de Duster. Die verschilt eigenlijk niet zoveel van de onze, met 7.87 lakhs (11.150 euro).

DC Design Dacia Duster

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Rob 18:39
afbeelding van Rob

Mijn god, wat hebben ze die arme Duster aangedaan?? Ziet er werkelijk niet. Terwijl de Duster standaard ontzettend tof is. No-nonsense wagen, die er toch best leuk uitziet.
De Duster zou de cultstatus, die de Lada Niva heeft, per direct kunnen overnemen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws