Musketier maakt stoere rakker van C4 Cactus

citroen-c4-cactus-muskertier-tuning_05

Je kan de C4 Cactus moeilijk betichten van een grijze muis te zijn. Wil je jouw Cactus toch nog wat extra cachet geven, dan moet je eens langs gaan bij Musketier. Want het Duitse tuningsbedrijf maakt er een stevige offroader van. Nu ja, als het van het uiterlijk afhangt.

Tot nog toe kan je de C4 Cactus niet krijgen met 4x4. Ietwat spijtig, want er is zeker een publiek voor. Wil je wel de looks, maar niet de prestaties - zoals bijna alle klanten tegenwoordig in het SUV-segment - dan kan je best even aankloppen bij Musketier. Zij tillen je plantaardige Citroën naar een hoger niveau. Letterlijk dan, want dankzij een ophangingskit staat de Cactus hoger op zijn pootjes.

Visueel zien we rambeugels voor en achter, verbrede wielbogen en vier stevige einddempers. Op het dak zorgt een stevig LED-licht voor het licht in de duisternis. Het model op de persplaatjes wordt daarbij afgewerkt met een knappe camo-wrap. Motorisch biedt Musketier een software-update aan die afhankelijk van de motor tot 22 pk wint. Wij kunnen de looks alvast smaken.

citroen-c4-cactus-muskertier-tuning_05
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws