FAB Design steekt wat extra peper in G-Klasse

g-klasse_amg_fab_design

Op zich zijn de G55 AMG en G65 AMG al een fameuze bommen op wielen. FAB Design laat zien dat zowel motor en buitenkant nog een stuk stoerder mogen. Ze dopen hem FAB Shahin.

Bij FAB Design hebben ze een upgrade gelanceerd op maat van de Mercedes G55 en G65 AMG. We zien ze relatief weinig op onze Belgische (CO2-) wegen, maar bij de tuners is dit nog steeds een populair model in het Mercedes-gamma.

Aan de buitenkant hebben ze zich laten gaan met een hertekende voor- en achterbumper die gebruik maken van carbon onderdelen om niet te veel aan gewicht toe te voegen. Ook de zijschorten en wielkasten kregen een stoerdere look. Daaronder komt dan een set lichtgewicht 23-inch velgen met stevige 305/55 banden eromheen.

Van het interieur laten ze daar bij FAB Design voorlopig geen beeldmateriaal zien, maar hier zou een combinatie van leder en Alcantara de sier moeten maken, afgewisseld met de nodige carbon inlegpanelen.

Leuk detail is dat er geen reservewiel achteraan hangt, maar dat hier is gebruikgemaakt van de vrijgekomen ruimte om een extra bagagevak te creëren, samen met een bandenreparatie kit en een lichtgevend FAB Design logo.

Nog meer power

Zowel voor de G55 AMG als de G65 AMG zijn aanzienlijke upgrades gekomen om het vermogen omhoog te brengen. De G55 levert nu 530 pk voor 775 nm koppel en de G65 doet het nu met 620 pk en 820 nm koppel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws