Irmscher geeft Opel Vivaro meer luxe

irmscher-opel-vivaro-tourer_01

Vast tuningsbedrijf voor Opel, Irmscher, heeft haar tuningspakket klaar voor de nieuwe Vivaro. Verwacht je niet aan exuberant spoilerwerk, wel aan opgewaardeerde materialen binnen en buiten. Een soort van Vivaro luxe-editie dus. Met goedkeuring van Opel.

Irmscher noemt haar pakket het Tourer Pack en speelt daar ook vooral op in: mensen die kilometers malen. Want ze trekken niet de kaart van verlaagde ophangingen en sportieve uitlaten. Wel krijg je zwart leder met zilveren stiksels op het dashboard, deurpanelen, versnellingspook en op het stuur en premium vloermatjes met Vivaro-insigne die extra isolerend zijn om motorgeluiden te dempen.

Buiten kan je 17-duims velgen krijgen of kleinere Wave-Star velgen die banden krijgen met een lage rolweerstand. Wederom om kilometers te malen. De directeur van Opel Commercial Vehicles is alvast blij met de kit: 'Dankzij Irmscher kunnen we onze klanten een nog comfortabelere rit geven.'

 irmscher-opel-vivaro-tourer
 irmscher-opel-vivaro-tourer
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Rebel 12:43
afbeelding van Rebel

Zal dit eens voorstellen aan onze werkgever. Business & vakantie reizigers zullen dit zeker appreciëren.

Mesoerrie 07:43
afbeelding van Mesoerrie

Zou er ook zeker mee kunnen leven. Enkel jammer dat er niet genoeg ruimte is tussen de treeplank en de deurbak om je schoenen te zetten.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws