Kahn design toont hun flying huntsman 105 pick-up

kahn_design_flying_huntsman

We lieten al de Kahn design flying Huntsman 6x6 passeren die verdacht veel weg had van iets wat Mercedes met hun G-klasse al had gedaan. Nu is het de beurt aan de Defender 90, en die heeft dan weer veel weg van een voertuig dat kan gebruikt worden in "The Expandables" 4 of 5.

Op 26 april gaat de grote boze Land Rover-show door op en rond het circuit van Donington Park. Ter gelegenheid van deze show gaat ook Kahn Design hun laatste nieuwigheid presenteren in de vorm van een stevig aangepaste Defender 90.

De Flying Huntsman 105 Pick-Up heeft dus als basis de Defender 90 maar dan met een heleboel nieuwe opsmuk. Zo kreeg hij een nieuwe voorbumper, ventilatieroosters in de motorkap, bredere wielkasten en een matzwarte laklaag. Het schoeisel werd aangepast naar een set 18 duim retro wielen.

Om deze pick-up een flink stuk stoerder te laten overkomen is de voorkant en motorkap met 400 mm verlengd om zo de pick-up een unieke look te geven.

Van de binnenkant hebben we geen fotomateriaal maar volgens Kahn Design krijgen we andere zetels, stuurwiel, pedalen en een sportievere tellerpartij.

Motorisch krijgen we de gekende 2.2 liter diesel motor die gekoppeld is aan een 6-traps automaat. Over specificaties wordt nog niets gerept op dit moment maar we kregen wel te horen dat er ook aan de ophanging en remmen is gesleuteld.

Enkel de prijs van over het kanaal is bekend, en met £58,875 voor een 2-deurs pick-up is deze toch aanzienlijk te noemen.

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws