Audi maakt A1, A3 en Q3 stoerder op Wörthersee

audi_a3_sedan_worthersee

Voor de zware VAG-fan is er maar één plaats de komende dagen en dat is het Oostenrijkse Wörthersee. Audi stelt er alvast een resem aan opsmuk voor die de A1, A3 en Q3 in een sportiever jasje steekt.

Natuurlijk is zo'n 600 pk sterke TT Clubsport aardig, maar realistisch is het niet. Dat kunnen we niet zeggen over deze A1, A3 en Q3 getooid met 'Genuine Accessories' opsmuk. Want de pakketten zijn zo te bestellen bij je Audi-dealer. Om er wat extra aandacht op te vestigen staan ze momenteel te blinken aan het meer van Wörthersee.

A1 Active package

Zo hebben ze de A1 uitgedost met een 'sporty urban character' wat zoveel wilt zeggen als een grijskleurige spoilerlip, omlijning van de wielkasten en onderkant van de bumper achteraan. Verder krijgt hij 17- of 18-duims velgen mee en om het helemaal af te maken laten ze hetzelfde grijs terugkomen op het kofferdeksel en de dakstijlen. Dit 'Active package' is gewoon als optie te bestellen en wordt in de garage zelf geïnstalleerd.

A3 Style package

De A3 staat op de stand met het 'Style package' en dit is voornamelijk bedoeld om het geheel wat meer stoerheid mee te geven. We zien een sportievere voor- en achterbumper, herwerkte zijschorten, een diffuser en vleugel achteraan. Hier wordt het pakket getoond in glanzende zwarte verf, maar desgewenst kan dit ook in de kleur van de wagen zelf worden gespoten. Leuke extra's aan deze versie zijn de optionele koolstofvezel spiegelkappen en het Audi logo dat via LED-techniek wordt geprojecteerd op de grond.

Q3 Offroad style package

De Q3 is nu niet bepaald de meest ruige crossover op de markt, en daar kan je zelf verandering in brengen met het 'Offroad style pack'. Dit pakket is er speciaal voor wie een meer robuuste en sportievere look wenst op zijn Q3. Zo krijgen de bumpers en zijschorten een update samen met de wielkasten en komen er roestvrijstalen instaptreden aan de zijkanten.

Alle pakketten zouden vrijwel onmiddellijk beschikbaar zijn in Duitsland, wanneer ze in de optielijst komen voor België is niet bekend.

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 0 reacties

Tags

audi, a1, A3, sedan, Q3

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws