Volvo XC90 met Heico-sausje

heico-sportiv-volvo-xc90-2015_01

Polestar mag dan misschien tegenwoordig de huistuner zijn van Volvo, bij Heico Sportiv kan je al jaren terecht voor de nodige opsmuk. Het Duitse bedrijf heeft nu haar kit klaar voor de XC90. En neem het van ons aan, hij wordt er net dat tikkeltje dikker van.

Met het R-Design pakket van Volvo kom je al een heel eind op het vlak van sportieve looks. Heico brengt echter de overtreffende trap, zonder er compleet over te gaan. De kit is dan ook grotendeels gebaseerd op de bouwvormen van een XC90 R-Design. Na de Heico-kuur krijg je echter een verder opengewerkt radiatorrooster en een grille met rechtopstaande lamellen. Achteraan valt er dan weer een achterbumper te spotten met vier stevige einddempers.

Qua schoeisel kiest de tuner voor velgen in maatje 22- en 23-duims die ook nog eens zo'n 15 procent lichter zijn dan wat Volvo aanbiedt. Een aangepaste ophanging zorgt tenslotte dat de kolos iets dichter bij Moeder Aarde staat. Wij kunnen de subtiele kit alvast smaken, jullie?

heico-sportiv-volvo-xc90-2015_01
heico-sportiv-volvo-xc90-2015_01
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:27
afbeelding van Techno Patat

Heico hun kits kan ik al jaren goed smaken eigenlijk! Die 4 uitlaatjes (eentje per cilinder begod?) vind ik wel altijd jammer, maar al bij al wel knappe creatie!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws