750pk en de look van een getunede brooddoos - het kan

mercedes-g-class-by-art-is-brutally-ugly-packs-750-hp-in-65-amg-form-video_2

Het is een combinatie van een brooddoos met een grote motor en de finishing bling-bling touch van een vrachtwagenchauffeur. Ofwel de Streetline 65 Wide body van ART design....

We hebben tal van tuningvarianten mogen meemaken op basis van de G-Klasse en dit tot 6 wielen toe. Dat het voor sommige belangrijk is zich te profileren mag met wagens als deze wel duidelijk zijn, maar sommige tuners durven wel eens a bridge to far gaan. Net daarom presenteert het Duitse A.R.T. deze Streetline 65 Wide Body. Omdat veel soms nog niet genoeg is.

Aan de voorkant merken we onmiddellijk dat de typische ronde koplampen moesten plaatsmaken voor 2 kleinere varianten. En omdat je dan in de stad nog niet genoeg verlichting zou bij hebben werden er onderaan in de bumper langs elke kant nog eens 3 lampen voorzien. Op zich een goed idee, want als je de omstaanders verblind wordt het voor hun al een pak moeilijker om je wagen te inspecteren en dat zou in dit geval wel eens goed kunnen uitkomen. Natuurlijk mochten ook de wielkasten en zijschorten niet ontbreken en uitademen doet hij vanaf nu met 3 orgelpijpen aan elke kant.

Wel leuk is het werk onder de motorkap, want de standaard G65 AMG kreeg een kleine ingreep waardoor hij het nu met 749 pk doet. Het pakket is ook beschikbaar voor de G55 AMG, G500, G400 en G350.

Unaniem misschien wel de lelijkste kit op de G-Klasse, en misschien nog het meest geschikt voor fout Hollywood.

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws