Deze Honda HR-V komt recht uit 2 Fast 2 Furious

honda-sema-hr-v-pink_01

Hopelijk is je middagmaal al wat verteerd, want deze onder handen genomen HR-V geeft een gigantische visuele stomp in je maag. 2003 belde Honda, ze willen deze HR-V voor de 2 Fast 2 Furious-film...

Kwalitatief is het SEMA autosalon in Las Vegas er de laatste jaren met rasse schreden op vooruit gegaan. Ooit een kleine show voor lokale tuners is het tegenwoordig een tour de force voor alle grote Amerikaanse (en ook daarbuiten) merken om hun personalisatiekracht te tonen aan de buitenwereld. Honda, die nemen een roedel HR-V's mee. Daarvan is de meerderheid smaakvol aangepakt, maar deze Tjin Edition HR-V laat spontaan een achterwaartse pet op ons hoofd vliegen en brengt ons terug naar tijden dat 'NOS!' roepen hipper was dan YOLO schreeuwen.

honda-sema-hr-v-pink

De compacte SUV kreeg namelijk een waanzinnige bodykit aangesmeerd die doet lijken of dit een rivaal is voor de Nissan Juke-R 2.0. Je zou dan ook denken dat ze op velgendepartement in dezelfde sportieve stijl blijven. Niets is minder waar, want deze roze (jawel) HR-V rolt op gouden velgen van Rotiform. Het interieur, dat kreeg dan weer een motiefje opgespeld met goud en roze tinten. Wij passen voor deze creatie Honda, geef ons toch maar de Civic Type-R.

honda-sema-hr-v-pink
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws