Zero to 60' Mustang GTT wilt op grote broer lijken, Ford Furieus

ford-mustang-gtt_02

De Mustang het sportiefste gerief bij Ford? Niet helemaal, want Blauwe Ovaal heeft ook nog de GT natuurlijk. Deze Mustang GTT van tuner Zero to 60 kijkt zo hard op naar die GT, dat hij er designhoeken van leent. Enkel een blinde mol denkt natuurlijk dat dit een échte GT is. Een blinde mol... en een reeks advocaten van Ford. Geen grap.

Een Audi TT met R8-look, een Nissan Sentra met GT-R-onderdelen of een Mazda MX-5 met RX-8-bumperwek. Je ziet het vaak, kleiner grut dat wordt omgebouwd om op groter grut te lijken. Deze Mustang GTT kan zich in dat rijtje zetten. Want tuningbedrijf Zero to 60 is zo zot van de Ford GT - of ze kregen er geen - dat ze een Mustang 'ombouwden' tot GT.

Nu geven ze bij Zero to 60 zelf grif toe dat het een 'hommage' is, want het kleinste kind ziet dat dit nog steeds een Mustang is. De Ronde achterlichten, centrale uitlaat en koelsleuven op de flank doen dan weer wel wat GT-achtig aan. Geen probleem zou je denken?

Toch wel.

Bij Ford kunnen ze namelijk niet lachen met deze Mustang GTT en hebben ze al een roedel advocaten naar het bedrijf uit Californië gestuurd. Het doel? Deze Mustang GTT laten vernietigen en er voor zorgen dat Zero to 60 de bodykit niet in productie mag brengen. Flauw? Uitermate...

ford-mustang-gtt
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie