Deze Toyota Land Cruiser zet je 200.000 dollar achteruit

fj43

Natuurlijk krijg je dan wel iets uniek in de plek. 1 van 24 door FJ Company gerestaureerde stuks die elke 4x4 liefhebber een instant orgasme moet geven.

Meer nieuws uit Las Vegas tijdens de Sema motorshow komt ditmaal van het Amerikaanse FJ Company dat zich specialiseert in het restaureren van oude Toyota Land Cruiser. Deze restauratie houdt in dat de wagen wordt overgoten met een hele hoop moderne technologie. FJ43 is de naam van hun nieuwste creatie die je 200.000 dollar armer maakt. Ja, bekijk maar even wat je met dat geld allemaal kan doen! Een Ferrari of misschien een huis.

fj43

Voor deze prijs krijg je een Toyota Land Cruiser uit 1981 met een middelgrote wielbasis, 2 deuren en lederen dak. Die combinatie is al een behoorlijk zeldzaam om van te starten en krijgt een bijna volledige make-over. Een lier, grote zijspiegels, “in de bumper verwerkte” LED-mistlampen en een immense 4 liter V6 worden aan de wagen gekoppeld. Het onderstel krijgt dempers van het merk Fox, Old Man Emu-veren en om de wagen te stoppen de remmerij van de Toyota 4Runner. Binnenin krijg je rondom rond nieuwe luidsprekers en Recaro-sportzetels om je op je plek te houden terwijl je bezig bent met je IPad die in zijn voorziene plek in de wagen kan geplaatst worden.

fj43
fj43

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Hendrik 15:47
afbeelding van Hendrik

Tenminste nog een echte jeep - geen Juppie of Hipster variant..(of een heel klein beetje..)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws