TechArt doet Porsche Panamera Sport Turismo nog net voor Genève

porsche_panamera_sport_turismo_techart_grandgt

TechArt biedt met deze Panamera Sport Turismo GrandGT het uiterlijk dat veel klanten graag op de originele, niet getunede versie wouden zien.

Porsche heeft met de Panamera Sport Turismo veel ingezet op een mooi uiterlijk waardoor de agressieve kenmerken van minder belang werden. TechArt biedt nu een oplossing voor de mensen die hun Sport Turismo toch graag net dat tikkeltje dikker willen zien. Natuurlijk zouden ze hun eigen niet zijn als het alleen bij een cosmetische ingreep bleef.

Forest Green

TechArt klopt de wielkasten ineens met 4 cm uit waardoor de wagen er direct heel wat opvallender uitziet. Die bredere heupen zijn niet het meest opvallende want de Panamera Sport Turismo GrandGT, aan die naam mogen ze werken, krijgt vooraan een bumper die toch wel heel veel wegheeft van de GT3. Zelf dat is niet het meest opvallende kenmerk, want wat is die motorkap über graaf! Zo veel lijnen zie je tegenwoordig niet snel terugkeren op die kap. Achteraan krijg je een nieuwe en meer opvallende diffuser. Minst opvallend zijn dan misschien de 22-duims Formula IV-velgen. Wil je graag wat meer carbon op je Forest Green Panamera Sport Turismo GrandGT? Dat kan je natuurlijk als optie erbij krijgen.

porsche_panamera_sport_turismo_techart_grandgt

Ineens ziet het salon bij ons thuis er heel arm uit als je naar dat interieur ziet. Leder zo ver het oog reikt dat is afgewerkt met contrasterend stiksel om je een uniek en klassiek gevoel te geven. Alcantara mag ook niet ontbreken en de enige plaats waar dan geen leders zit is de dakhemel.

Anabool

Een basis Porsche Panamera Sport Turismo is geen sukkelaar met zijn 550 paarden. Natuurlijk kan je bij Mercedes en Audi sneller gerief vinden. TechArt maakt de strijd terug interessant met een krachtkuur tot 640 pk en 900 Nm bijhorend koppel. In 3,4 seconden vliegt dit salon naar 100 km/u vanuit stilstand.

porsche_panamera_sport_turismo_techart_grandgt
porsche_panamera_sport_turismo_techart_grandgt

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 09:51
afbeelding van Carlos

Ja maar het interieur is voor mij een brug te ver... Het is TE :-).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws