Hennessey doet met plezier de Lincoln Navigator

lincoln_navigator_hennessey

De mastodont die Lincoln Navigator heet krijgt dankzij de jongens van Hennessey een nog opvallender uiterlijk en niet onbelangrijk; een krachtkuur.

Hennessey, de bekende Texaanse tuner, neemt voor jou de Lincoln Navigator onderhanden, waardoor de standaard 3.5-liter V6 nog wat krachtiger word. Een aangepast inlaat- en uitlaattraject, een andere turbo en intercooler in combinatie met wat getover met het motormanagement. Het uiteindelijk resultaat is 608 paarden, mooi als je weet dat het begint bij 456 paarden. Met deze boost gaat de 2.842 kg zware Navigator in minder dan 5 seconden naar 100 km/u. Jawel 2.8 ton dat ook nog eens pijlsnel is.

lincoln_navigator_hennessey

De 200 wagens die Hennessey gaat aanpakken, zijn te bestellen bij Lincoln of Hennessey zelf. 22-duims velgen, Brembo-remmen en een verlagingsset zijn inbegrepen bij de Hennessey-behandeling. Verder krijg je ook nog eens 3 jaar garantie en een genummerd serieplaatje. Je moet het die Amerikanen toch geven...

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:26
afbeelding van Techno Patat

En hoeveel haal je al extra door een simpel chipkuurtje? Wanr 152pk met andere inlaat, uitlaat, intercooler en turbo’s vind ik nu niet zo spectaculair eigenlijk :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws