Carlex Design ruigt VW Amarok op

carlex-design-vw-amarok-amy-2018_01

Aan pick-up's geen gebrek de laatste tijd op Autofans. Vandaag mogen de jongens van Carlex Design even de spotlight stelen met hun creatie gebaseerd op de Volkswagen Amarok. Een pick-up die ze geinig genoeg Amy noemen.

Nadat ze klaar waren met hun Maybach-versie van de Mercedes X-Klasse besloot Carlex Design zich even over de Volkswagen Amarok te buigen. Het resultaat is deze Amy, een tot 500 stuks gelimiteerde versie van het Duitse werkpaard. Voor elk één van die exemplaren gebruikt Carlex een Amarok met V6 aan boord.

carlex-design-vw-amarok-amy-2018

Eenmaal dat exemplaar binnen installeren ze een stevige bodykit met bredere wielbogen, herwerkte bumpers en een stickerkit die zo fout is dat het terug cool wordt (op een pick-up geraak je nu eenmaal met meer weg). Binnen gooien ze het dan weer over een andere boeg. Zacht leder en een opnieuw gestikt stuurwiel zetten de toon.

carlex-design-vw-amarok-amy-2018

Wat dat moet kosten? De Poolse tuner vraagt alvast 14.000 euro voor de ombouw. Verwerken we dat in de prijs van een Amarok V6, dan kom je op een totaalbedrag van om en bij de 54.000 euro uit. Vergelijkbaar met wat Isuzu vraagt voor de D-Max Artic. Al is die Japanner go, waar deze Amarok net iets meer show is natuurlijk...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws