Techart GrandGT Selective is toppunt van wansmaak

Techart GrandGT Selective

Les goûts et les couleurs ne se disputent pas. Maar toch?

Laten we beginnen met de dingen die we wel leuk vinden aan die Techart GrandGT Selective, de motor. De Selective krijgt de 4.0-liter V8 uit de Panamera Turbo die daar 550 pk krijgt, maar voor de gelegenheid kan opgekrikt worden tot 630 paarden. Dit geeft een sprint van 0-100 km/u in 3,4 seconden voor deze kolos. En hij blijft gaan. Tot 306 km/u.

Het kan er met door

Verder vinden we dat uiterlijk ook best dik. Dik mag je deze getunede Porsche Panamera Sport Turismo wel noemen met zijn verbredingen, grote bumpers, 22-duims velgen en mat zwarte lak met blauwe accenten. Aangezien de Selective de focus legt op prestaties is er ook gekozen voor een heleboel carbon dat je kan terugvinden in de vorm van een motorkap, achterpaneel en spiegelkappen.

Techart GrandGT Selective

Hier zouden we het liefst afsluiten, maar de eerlijkheid gebiedt ons nog iets over het interieur te vertellen. Klaar? Het bijna volledig zwart Alcantara, op te veel plekken is afgewerkt in rivièra-blauwe interieur is op zijn minst uniek te noemen. De deurpanelen, dashboard, pook en zelfs het klokje zijn gehuldigd in die opvallende kleur. Deze Techart GrandGT Selective komt naast de Supreme te staan als diegene in de trainingsbroek. De Supreme zagen we voor het eerst in Genève dit jaar en lijkt plots behoorlijk discreet naast zijn blauwe broer.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws