Lexus ploft wijnkelder in nieuwe ES (Sema 2018)

sema lexus 2018 cars

Dat tuning niet altijd vulgair hoeft te zijn toont Lexus op de Sema tuningbeurs dit jaar. Met dank aan een bordeauxrode ES die achterin een fraai afgewerkte "wijnkoffer" krijgt. Hoe chique van je, Lexus.

Jawel, de SEMA beurs is volop aan de gang. In de volksmond de grootste tuningbeurs ter wereld, al spreekt het evenement in Las Vegas liever over "Specialty Equipment Market Association". Ook automerken zijn maar al te graag aanwezig met creaties die ze vaak nergens anders kunnen verantwoorden. Even gek doen, het kan en mag op de SEMA-beurs.

sema lexus 2018 cars

Wijnkelder/koffer

Ook Lexus tekent dit jaar present en stelt er maar liefst 5 creaties voor. Zo is er een LS op stevige velgen en eveneens "smaakvol" aangepaste versies van de UX en een RC (met neon trouwens). Onze aandacht gaat echter meteen naar de ES die ze er presenteren, want uiterlijke vulgariteit wordt ingewisseld voor gelaagdheid. Te beginnen met de bordeauxrode buitenkant die hint naar de pièce de résistance van deze creatie: de wijnkoffer.

sema lexus 2018 cars

Zwaai je de koffer namelijk open, dan word je getrakteerd op een eikenhouten creatie die het gevoel moet geven dat je zo opslagplaats van een Franse wijnteler binnen stapt. Gekoelde fles en speciaal ontwikkelde glazen inclusief. Beetje fout? Natuurlijk. Maar het is Sema tenslotte...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie