Niels van Roij Design bouwt Range Rover Coupé (2019)

niels van roij adventum

Daar waar Land Rover haar project van de Range Rover Coupé heeft begraven pikt Nederlander Niels van Roij het project op. De coachbuilder zal 100 exemplaren van de RR Coupé gaan bouwen om teleurgestelde klanten terug tevreden te maken. Kijk, zo kan het ook.

Met zijn prijs richting de 300.000 euro ging de Range Rover SV Coupe een compleet verzamelobject worden. Een ode aan weleer, dankzij de twee deuren, en een luxesloep om u tegen te zeggen. Land Rover moest het project echter begin dit jaar loslaten om haar middelen elders te gebruiken. Dat is ook Niels van Roij niet ontgaan die besloot het project zelf op te nemen.

Adventum SUV Coupe

Het resultaat is de Adventum SUV Coupe die in elkaar geschroefd zal worden door Niels van Roij Design, het coachbuildbedrijf van de man. 100 exemplaren wil Niels er maximaal van gaan bouwen met een prijs tussen de 320.000 en 450.000 euro. Een serieuze smak meer dan wat Land Rover vroeg voor haar SV Coupé maar handarbeid kost natuurlijk een ton geld.

niels van roij adventum

Zo duurt de ombouw volgens van Roij maar liefst 6 maanden. Het eerste exemplaar is trouwens al in de maak en zal dus nog dit jaar richting een overgelukkige klant kunnen gaan. En zo krijgen gefortuneerde zakenmensen alsnog hun Range Rover SV Coupe. Eind goed, al goed.

We maakten ooit een podcast met Niels van Roij. Die kan je HIER beluisteren.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie