Novitec maakt plaatje van Ferrari Portofino

Ferrari Portofino Novitec

De Ferrari Portofino, de opvolger van de California, laat dankzij tuner Novitec zijn badsteden-uiterlijk wat achter zich en scherpt alles een stuk aan.

In de beginjaren van de California werd de wagen niet altijd als “echte” Ferrari bekeken. Niet voldoende kracht, hardtop en de motor op de verkeerde plek waren enkele van de verwijten. De opvolger pakte het probleem van de kracht aan en stampt 600 pk uit zijn krachtbron.

oemf, extra oemf of liever mega oemf

Voor Novitec Rosso, het gedeelte van Novitec dat zich bezighoudt met de Ferrari’s, was dit nog steeds niet voldoende. De krachtverhoging kan in 3 smaken worden besteld waarbij de pikantste een extra van 85 paarden doneert. Dit zorgt ervoor dat de Portofino zich in 3 seconden naar de 100 km/u katapulteert. Al dat extra door enkel het aanpassen van het motormanagement en een andere uitlaat.

Ferrari Portofino Novitec

Naast dat extra gebrul zal je een “door Novitec getunede” Portofino herkennen aan wat extra spoilerkes en lipkes die uit carbon vervaardigd zijn. Nog een extra zijn de lichtmetalen velgen, vooraan 21-duims en achteraan nog één duim extra. Dikke duim, Novitec.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie