BMW bouwt 3 Reeks om tot anonieme politiewagen

bmw 3 reeks anoniem politie 2019

BMW heeft voor de RETTmobil dienstwagenbeurs een 3 Reeks omgebouwd tot anonieme politiewagen. Binnenkort deel van je lokaal politiekorps?

In Duitsland, maar evenzeer bij ons, is de BMW 3 Reeks gegeerd goed voor de politiekorpsen. Het Duitse automerk is zich daar terdege van bewust en pakt al enkele jaren groots uit op de RETTmobil beurs in Duitsland. Op die beurs komen geïnteresseerden vanuit de politie-, ziekenhuis- en brandweerwereld samen om te gapen naar het nieuwste gerief op mobiliteitsvlak.

BMW 3 Reeks "Stealth"

Zo zal BMW maar liefst 6 voertuigen neerpoten op de Duitse beurs. Gaande van een 2 Gran Tourer in ambulance-plunje tot een aangepakte GS-motorfiets. Daartussen blinkt ook een knalrode 3 Reeks.

bmw 3 reeks anoniem politie 2019

Die 3 Reeks, door BMW de 3 Series Stealth genoemd, is een anonieme politiewagen. BMW installeert "af-fabriek' een sirene en de nodige verlichting op deze 3 Reeks. De knopjes voor die extra signalen worden mooi weggewerkt in de linkse bekerhouder in de middenconsole. Als basis neemt BMW trouwens de 320d xDrive. Een auto die we onlangs nog uitvoerig onder de loep namen.

bmw 3 reeks anoniem politie 2019
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws