BMW 1 Reeks krijgt M Performance onderdelen

bmw-1-series-2019-mperformance-parts_1

BMW geeft de gloednieuwe 1 Reeks zelf wat tuning, door hem te verblijden met extra onderdelen. Opzichtig, dat alvast. Vooral dan die grote kofferspoiler.

Met zulk een groot handvat op de achterklep lijkt de 1 Reeks wel een beetje de A-Klasse AMG uit de vorige generatie. Of die spoiler vaak verkocht gaat worden is nog maar de vraag, voor meer druk op de aangedreven achterwielen hoef je het bij deze generatie niet meer te doen. Het is echter niet het enige opzetstuk voor je gloednieuwe 1; BMW voorziet een heel scala aan aanpassingen.

vooral looks

De koolstofvezel onderdelen waren in de aanbieding, want zowel de spiegelkappen als de deurlijsten krijgen een lik carbonfiber mee. Verder zijn er ook M Performance stripings en dito logo's, zelfs in de verlichting onder de spiegels. BMW zorgt ook voor aangepaste bumpers, splitters en een gewijzigd grille-motief. Echte performance parts zijn de remmen, die je betere remprestaties moeten opleveren. Ten slotte zijn er nog nieuwe velgen met Y-vormige spaken in 18 inch, of dualtone velgen in 19 inch.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
FLP 14:24
afbeelding van FLP

wow, wat is dit?! ze hebben er precies een marginale johnnybak van gemaakt met opplakbare onderdelen uit de goedkope alles-moet-weg bak van auto5.. Nu ja, misschien kennen ze bij BMW hun publiek gewoon wel goed, aangezien het bagdeplakkers-gehalte onder de BMW rijders ook het hoogste is van alle merken.

Anon 07:41
afbeelding van Anon

Compensatiedrang hè, is tenslotte geen BMW meer. Even droevig als een Mercedes a of cla vrees ik. Ik hoop dat de verkoop van de 1 helemaal instort, maar vrees ervoor.

GLENN 14:44
afbeelding van GLENN

Ijdele hoop. De juiste badge hangt erop. Al maken ze een flintstone wagen met roze stippen, dan nog zullen de mensen het kopen.

Ik ga wel elders kijken nu het rijdende smartphones met fwd zijn geworden. Er is keuze genoeg als je een goed rijdende voorwieltrekker wil én voor minder geld.

Kris 18:48
afbeelding van Kris

Altijd straf van negatieve commentaar te horen, vraag me toch altijd af met welke wagen deze mensen rijden. Had ook liever dat de M en performance lijn exclusief voor de de topproducten van een automerk behoren, Maar welk merk heeft nu geen ....line of dergelijke?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws