Ferrari 488 Pista volgens Novitec (2019)

Ferrari 488 Pista Novitec

De Duitse tuner van voornamelijk Italiaanse schoon heeft weer van zich laten horen door zich te werpen op de Ferrari 488 Pista. Waardoor extreem net nog een injectie extreem kreeg.

Er moeten toch pilletjes zijn tegen de waanideeën die een tuner als Novitec heeft. Zo hebben we dit jaar de aangepaste Portofino voorgeschoteld gekregen en nog een stap verder in de richting van mentaal-incorrect de 812 N-Largo met zijn ”oor bloedende” luide uitlaat. Nu van de makers van deze twee ook een Ferrari 488 Pista volgens Novitec.

Uber-Pista

De Ferrari 488 Pista is al geen slappe hap, maar dankzij het nieuws over de Ferrari F8 Tributo en SF90 misschien al wel oud brood. Onterecht en reden te meer om de Pista in de bloemetjes te zetten met 82 paarden meer. Jawel, deze vermogenswinst heeft de wagen over de 800 pk-grens naar 802 stuks gestuurd. Goed voor een top van ruim 345 km/u.

Ferrari 488 Pista Novitec

De Pista volgens Novitec krijgt ook het nodige uiterlijke opsmuk al kan de koper zelf kiezen hoe ver hij werkelijk wil gaan. Het aerodynamica-pakket moet de wagen nog beter op de baan laten liggen... als dat nog mogelijk was. Het pakket laat de wagen er alleszins weer wat bruter uitzien. Verder is er een andere uitlaat voor extra kabaal, een nieuw onderstel en andere wielen en banden om het geheel op de baan te houden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie