Revenant Automotive "fixt" Aston Martin Vantage

revenant motors aston vantage tuning 2019

Maken tuners er veelal een erezaak van om reguliere auto's te bekladden met gigantische spoilers, koelsleuven en bling bling-velgen doet Revenant Automotive net het omgekeerde. Het neemt de Aston Martin Vantage als basis en poogt de excentrieke styling van de huidige generatie wat in te tomen. Het resultaat is wonderwel geslaagd.

Met de huidige Vantage is Aston Martin duidelijk afgestapt van haar klassieke styling. Met een absurde voorbumper - die vissmoel -, drukke lijnen en felle kleuren op de lanceringversies. Ideaal voor de nieuwe rijken die graag in het zicht willen lopen. Autofans die Astons echter associëren met klassieke schoonheid vinden de designpil wat moeilijk om te slikken. Geen nood, Revenant Automotive is hier!

Stijlinjectie

Het Amerikaanse Revenant Automotive "detuned" namelijk de carrosserie van de Vantage. Kijk, dat zien we niet vaak bij tuners. Dankzij een nieuwe voor- en achterbumper krijgt de Vantage een klassieke Aston Martin-injectie. Het maakt de baby-Aston een stuk stijlvoller voor de dag komen. Niet enkel vooraan oogt de Vantage daardoor sierlijker, ook achteraan wordt de overdreven styling wat teruggeschroefd.

revenant motors aston vantage tuning 2019

Misschien had de nieuwe Vantage wel gewoon zo uit de fabriek moeten rollen. Of zijn jullie fan van de gapende muil op de Aston?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie