Brengt Techart Porsche Cayenne Coupé in evenwicht?

Techart Porsche Cayenne Coupe

Dit jaar gaf Porsche de Cayenne Coupé aan de wereld. Dat cadeau werd niet overal heel optimistisch onthaald. Lelijk of mooi, een SUV coupé scoort in de huidige markt. Techart neemt die nieuwste telg ook direct onder handen.

Techart is een Duitse tuner die regelmatig haar tanden in verschillende Porsche-modellen zet. Waarom zou de nieuwe Porsche Cayenne Coupé een uitzondering zijn? Techart voorziet zowel een uiterlijke opsmuk als ook een onderhuidse update. Die uiterlijke elementen bestaan uit dikke 22-duims lichtmetalen velgen, een diffuser met een andere sportuitlaat, aangepaste motorkap inclusief luchtscoops, sportieve voorspoiler en een opgeleukte sideskirt. Binnenin kan de Cayenne Coupé worden aangekleed in leder of alcantara.

Techart Porsche Cayenne Coupe

De Porsche Cayenne Turbo Coupé beschikt voor de krachtkuur over 550 pk en 770 Nm, terwijl hij na de update mag pronken met 640 pk en 900 Nm koppel. Maar liefst 90 pk en 130 Nm extra. Die cijfers maken het mogelijk om 300 km/u te bereiken en vanuit stilstand zitten de eerste 100 km/u erop in 3,7 seconden. De 340 pk-versie schopt het dan weer tot 380 pk en 550 Nm.

Techart Porsche Cayenne Coupe

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jos D. 17:51
afbeelding van Jos D.

0,2 sec sneller dan de Stelvio Quadrifoglio :-)

Uw reactie