De nieuwe (facelift) Fiat Grande Punto

De Grande Punto werd geïntroduceerd in 2005 en kan op zijn minst succesvol genoemd worden. Veel goede reacties en lovende recensies. Nu, in 2008, stelt Fiat haar facelift op de Grande Punto voor en ook deze ziet er zeer knap uit!  Ondanks het succes en het nieuwe strakke design zal deze wagen zéér scherp geprijsd zijn.

De vernieuwde Fiat Grande Punto is voorzien van nieuwe lak- en bekledingkleuren, andere bekledingstoffen, een vernieuwd dashboard met carbon look èn gewijzigde tellerpanelen. Ondanks dat is de wagen vanaf € 12.695 te koop! Om deze verkopen een extra stimulans te geven, biedt Fiat een financiering aan van 0% rente gedurende een periode van 3 jaar.

De wagen is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen: Active, Edizione Lusso, Racing en Sport. Qua motorisering is er keus uit schone en krachtige benzine- en dieselmotoren met vermogens oplopend van 65 pk tot 120 pk voor de benzine en van 75 pk tot 90 pk voor de diesels. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een groen milieulabel en deze staan vanaf september bij de dealer.

Bron: Autoblog

Fiat grande Punto facelift

 

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Wim 20:37
afbeelding van Wim

zeer mooi

Geert 14:58
afbeelding van Geert

Is wel mooi, maar als ik dan toch een kleine Italiaan moet kiezen ga ik voor een alfa

Alex 18:19
afbeelding van Alex

kvind em heel mooi!

Daan330 13:59
afbeelding van Daan330

Hij zal waarschijnlijk zelfs nog goedkoper zijn, want de prijs in dit artikel is dezelfde als in het bronartikel, en dat zijn nederlandse prijzen, die zijn hoger.
Mooie auto!

pieter 14:52
afbeelding van pieter

Correct. Kan algauw 1 à 2.000 euro schillen.

Uw reactie