Hyundai i20 teaser

Niet dat de i20 ons autofans evenveel zegt als de nieuwe Camaro. Maar ik wou hem jullie toch nog even meegeven. De i20 zal in Parijs voor het eerst voorgesteld worden. Het model werd speciaal voor de Europese klant getekend. Net zoals bij de i30 komt er een milieuvriendelijke versie van de i20. Huyndai zal ook hier gebruik maken van de 1,4 CRDI met 90pk en 220 Nm koppel, gekoppeld aan een hangeschakelde zesbak. Hij zou gemiddeld 4 l/100km moeten verbruiken en 99 gr/km CO2 uitstoten. De i20 zou zowat de groenste in zijn segment moeten zijn.

 

Niet dat de i20 ons autofans evenveel zegt als de nieuwe

Camaro. Maar ik wou hem jullie toch nog even meegeven. De i20 zal in Parijs voor het eerst voorgesteld worden. Het model werd speciaal voor de Europese klant getekend. Net zoals bij de i30 komt er een milieuvriendelijke versie van de i20. Huyndai zal ook hier gebruik maken van de 1,4 CRDI met 90pk en 220 Nm koppel, gekoppeld aan een hangeschakelde zesbak. Hij zou gemiddeld 4 l/100km moeten verbruiken en 99 gr/km CO2 uitstoten. De i20 zou zowat de groenste in zijn segment moeten zijn.

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Sven 21:12
afbeelding van Sven

Deze is alweer een stap in Europees-goede richting, denk ik.
Doet me op het eerste zicht wat denken aan een Opel Corsa.
Ik heb me laten vertellen dat Hyundai de komende 2jaar (of was het nu het komende jaar?) 10 nieuwe modellen zal uitbrengen.
Waaronder ook een nieuwe Coupé.

Uw reactie