De BMW X1 Officiële foto's

Op de BMWblog zelf wonden ze er weinig doekjes om, dit is hem gewoon. De nieuwe BMW X1, die donderdag in Parijs te zien zal zijn. Volgens BMW zelf willen ze met deze wagen een nieuw marktsegment creëren, de luxueuze 'mini' SUV. Naar mijn mening hoort deze wagen eerder thuis in het segment van de Ford Kuga, VW Tiguan, Opel Antara, etc... De luxe SUV waar vrouwlief mee naar de hockey mag rijden. Op de foto lijkt hij best groot voor een 'mini SUV', en dat is hij ook. Met een lengte van 4.46 meter kan je deze wagen niet mini noemen. De foto's zijn de officiële en naar mijn mening ziet deze wagen er veelbelovend uit.

BMW X1
BMW X1
BMW X1
BMW X1

Bron: BMWblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Joeri 11:44
afbeelding van Joeri

Veel beter dan dat X6 monster

Wim 20:16
afbeelding van Wim

@rex: idd ziet er eerlijk gezegd niet zo slecht uit

Gilliam 00:14
afbeelding van Gilliam

BELACHELIJK!!!

Bmw is vanaf nu echt officieel kampioen in onnutige *kuch* SUV's *kuch* te maken...

Waar gaan we nu allemaal naartoe?

BMW kan zich beter terug bezig houden met het bouwen van normale personenwagens.

Wim 08:21
afbeelding van Wim

en dan kom er ook nog een soort bmw 3 allroad

Tom 10:30
afbeelding van Tom

Ik deel gilliam zijn mening 100% , Waar denken ze in beieren eigenlijk waar ze mee bezeg zijn? Hun roots liggen bij de sport sedan, dit is een monsterlijk gedrocht dat van geen kanten zal rijden en compleet nutteloos is. Een bmw met 4 wielaandrijving is dan in mijn ogen altijd een nutteloos object. Het concept SUV is al verwerpelijk , een mini SUV is NOG belachelijker. Ik ben teleurgesteld in de mensheid als er hier echt een markt voor blijkt te bestaan.

Gilliam 10:00
afbeelding van Gilliam

Tom begrijp me niet verkeert. Ik ben geen "SUV" hater.
Ik ben zelf eens enorme Range Rover liefhebber. Maar ik heb liever dat BMW(en alle andere overigens) het overlaat aan merken als Land Rover, Toyota en Jeep.

Bart 22:34
afbeelding van Bart

je moet meegaan met de tijd, ik denk niet dat we mogen klagen want ik denk dat bmw nog steeds de beste motoren maakt, het is gewoon even wennen !

Anonieme gebruiker 19:15
afbeelding van Anonieme gebruiker

Wat een lelijk gedrocht.

Uw reactie