Jaguar XKR Facelift

Prototypes van de Jaguar XK facelift zijn gespot op zowel duitse als britse testparcours. Het 'nieuw' model wordt verwacht gepresenteerd te worden tijdens de Detroit Auto Show in januari. Tijdje geleden werden er al afbeeldingen gepresenteerd van zowel de standaard XK coupé en convertible als de mysterieuse test-mule. Dat laatste model wordt verwacht de diesel of hybride van Jaguar te worden.

Vorig jaar werden er eveneens fotoshots verspreid van de nieuw top-XK die betere prestaties zou moeten kunnen leveren van de huidige XKR. Die nieuwe wagen zou de naam XKR-R kunnen krijgen en een spik splinter nieuwe 500pk sterke supercharged, 5.0L V8 motor onder de motorkap hebben.

De laatste nieuwe foto's betreffen een facelift van de hudige XKR. Een subtiele facelift die zich zo kan onderscheiden van de huidige.

De visuele veranderingen houden een nieuwe bumper aan de voorkant in, luchtinlaten onder de koplampen, nieuwe achterbumper en natuurlijk de LED-lampjes. De motor blijft relatief dezelfde maar een iets krachtigere motor hoort wel tot de verwachtingen.

Bron: Motorauthority

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Rene 15:51
afbeelding van Rene

http://www.auto.nl/autonieuws

Dat kan hoger jongens!

citrofiel evil twin 16:13
afbeelding van citrofiel evil twin

Rene 2de plaats is toch goed?

Wim 17:15
afbeelding van Wim

achter autoblog.nl geen probleem, on topic: lekker

Uw reactie