Release: Chevrolet GPiX

Nadat ik jullie de Renault voorstelde, gemaakt voor het Autosalon in Brazilië, komt ook Chevrolet aan met de afbeeldingen van haar nieuweling. De Chevrolet GPiX is ontwikkeld in Brazilië met de Zuid Amerikaanse markt op het oog. Uiteraard zal de wagen ook bij ons te koop zijn binnen afzienbare tijd in een Opel variant. De naam GPiX zou verwijzen naar de Zuid Amerikaanse regionen.

De wagen is uitgerust met 17" wielen en een panoramisch dak. Opvallend wel is dat dit een tweedeurs SUV is, lijkt me niet praktisch maar Chevrolet heeft het toch maar leuk bedacht. De stoelen kunnen in de 'vloer' verdwijnen waardoor je een mooi even geheel krijgt. In een hoekig, strak en modern interieur vinden we luxe artikelen als Bluetooth, entertainmentsysteem, enzovoort.

De Opelvariant die bij ons bij de consessiehouders te verkrijgen zal zijn wordt in Opel Antwerpen geproduceerd. Een schitterende zaak dat we die productie krijgen, denk maar aan de verschillende crisisen die 1 model met zich kon meebrengen (Ford-Genk), en zeker in deze moeilijke tijden.

(Bron: autoblog)

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws