Chevrolet Volt: Interieur foto's

General Motors kondigde de productie van de Chevrolet Volt in september aan als zijn hét hoogtepunt van het honderdjarig bestaan van GM. Ondanks de miljarden verliezen zal de productie toch nog toe, gewoon doorgaan. Vandaag liet General Motors enkele foto's van het interieur de vrije loop gaan, en die willen we u niet voorbij laten gaan.

 

Een wat futuristische aanpak lijkt niet alleen concept te zijn, maar dient zo te blijven, ook bij de productie. De nieuwe aanpak moet de sterke gebondenheid van GM weergeven, niet alleen ten aanzien van technologische zaken maar ook milieu en haar omgeving staan centraal. En die aanpak moet GM redden wat ze hebben allemaal alle hoop gezet op dit model.

Over de wagen zelf zijn er al enkele cijfers uit de bus gekomen, die nog kunnen wijzigen voor de productie. Op haar batterij alleen kan de Volt net 64 kilometer afleggen, kan het een topsnelheid van 160km/u bereiken, opladen doet de motor op slechts drie uur. De 'motor' zelf genereert 150pk (111kW) en heeft een koppel van een indrukwekkende 370Nm.

bron: motorauhtority

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie