Chevrolet Aveo stylingpakket van Aldor Automotive

Is de Chevrolet Aveo hatchback allemaal wat te saai voor ons, Belgen? Dan kan je er vanaf nu dit sportieve stylingpakket op laten zetten dat Aldor Automotive ontwikkelde. Aldor Automotive is reeds jaren een vaste waarde binnen de Europese auto-importeurs en is gespecialiseerd in het design en de productie van professionele autostyling producten. Het pakket dat ze aanbieden bevat een nieuwe voorspoiler, sideskirts en een nieuwe achterskirt. Bovenop vinden we de dakspoiler. De sideskirts zijn enkel beschikbaar voor de vijfdeurs versie, de driedeurs heeft deze al meegekregen bij de standaard fabricage. Andere elementen zijn voor beide versies beschikbaar.

In kwalitatief hoogstaand materiaal worden de stukken gespoten geleverd, met andere woorden, je hoeft ze er enkel maar op te (laten) zetten. Enkele knappe kleuraccenten zorgen voor de finishing touch.

De prijs van de voorspoiler, sideskirts en achterskirt bedragen respectievelijk 357 euro, 636 euro en 437 euro, inclusief de kost om de stukken te spuiten in de gewenste kleur.

meer info: www.aldorautomotive.com

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
190d 19:31
afbeelding van 190d

hehe, grappig, nu nog betere velgen want ze passen niet goed in de wielkasten

karel 19:34
afbeelding van karel

een verbetering, maar dat is dan ook niet zo moeilijk

Sven 19:39
afbeelding van Sven

Hé, leuke verfraaiing voor zo'n koekendoos.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws