Vertraging voor Suzuki Kizashi

De presentatie van de middenklasse-Suzuki op basis van het Kizashi-conceptmodel loopt vertraging op en wordt mogelijk zelfs volledig afgeschreven. Deze presentatie was gepland voor 2010. Het nieuws komt een beetje als een verrassing, want eerder werden nog spyshots genomen van een gecamoufleerde testwagen. Het model moet de intrede in het felbevochten segment van de middenklasse-berlines inluiden. Jammergenoeg krijgt net deze klasse erg felle klappen tijdens de huidige crisis. Tot op vandaag is deze Japanse onderneming vooral gekend om zijn moto's, vinnige kleine autootjes en de 4x4's, zoals de Vitara die we eerder reeds testten. Het merk zal daar dus nog een tijdje verder op moeten teren; het worden harde tijden voor Suzuki. Naast de sedan, zouden ook een stationwagon en een CUV (een SUV gekruist met een stationwagon) op de menukaart komen.

bron: Leftlanenews

De presentatie van de middenklasse-Suzuki op basis van het Kizashi-conceptmodel loopt vertraging op en wordt mogelijk zelfs volledig afgeschreven. Deze presentatie was gepland voor 2010. Het nieuws komt een beetje als een verrassing, want eerder werden nog spyshots genomen van een gecamoufleerde testwagen. Het model moet de intrede in het felbevochten segment van de middenklasse-berlines inluiden. Jammergenoeg krijgt net deze klasse erg felle klappen tijdens de huidige crisis. Tot op vandaag is deze Japanse onderneming vooral gekend om zijn moto's, vinnige kleine autootjes en de 4x4's, zoals de Vitara die we eerder

reeds testten. Het merk zal daar dus nog een tijdje verder op moeten teren; het worden harde tijden voor Suzuki. Naast de sedan, zouden ook een stationwagon en een CUV (een SUV gekruist met een stationwagon) op de menukaart komen.

bron: Leftlanenews

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Gregory 13:32
afbeelding van Gregory

Man, die is zo nice... (die rode eh :-p)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws