Uber Lambo in de maak: LP670-4 SV

Sinds jaren weet Lamborghini model na model zichzelf te overtreffen. Zo heeft de laaatste conceptcar, de Estoque, weer vele mensen verbluffend doen opkijken. Binnenkort trachten ze hun LP640 te overtreffen, aldus een inside bron. Foto's zijn er niet maar er is al wel wat informatie beschikbaar. Volgens die bron gaat het om de LP670-4 SV, de ultieme Lambo? Allereerst weten we dat de nieuweling 30pk extra krijgt, met een verlies van 100kg tav de LP640 brengt dat de sprinttijd naar 96 km/u tot 3,2 seconden. Vooraan zou de look een pak aggresiever zijn, hij krijgt extra luchtinlaten bij de A-stijlen en er komt een achterspoiler op de optielijst. Met het standaard exemplaar zette Lamborghini de topsnelheid op 342 km/u, mocht je jezelf de spoiler hebben aangeschaft dan ligt je topsnelheid iets lager op 337km/u. Binnenin maakt Lambo gebruik van Alcantara. Vanbuiten krijgt hij onderaan de (bijna cliché) matzwarte kleur mee.

 

Moest je opslag verliefd zijn geworden en kan je wat centjes missen dan zal je je beauty in maart 2009 gepresenteerd zien. De oplage van deze wagen blijft beperkt tot 350 stuks en zal 1/4 duurder zijn daar de huidige LP640.

via: autoblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Hannes 12:39
afbeelding van Hannes

Karakteristieker? 347 ipv 337km/u? maakte Lambo gebruik_ ? Ze moeten iets hebben om de Ferrari nog eens op zijn donder te geven zeker? Weeral zo'n moordwagen.

Uw reactie